0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Κατηγορίες βάσεων μεταφοράς ποδηλάτων

Οι βάσεις μεταφοράς ποδηλάτων χρησιμοποιούνται για την εύκολη και ασφαλή μεταφορά των ποδηλάτων με το αυτοκίνητο. Υπάρχουν διάφορες κατηγορίες βάσεων μεταφοράς ποδηλάτων όπως εκείνες που μπαίνουν στην οροφή, στο πορτ μπαγκάζ και στον κοτσαδόρο.

Με τι κριτήρια επιλέγουμε σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων;

Η επιλογή σχάρας μεταφοράς ποδηλάτου σε ένα βαθμό εξαρτάται από το πλήθος των ποδηλάτων που μεταφέρετε, από τις δυνατότητες του αυτοκινήτου σας, τον αριθμό των συνεπιβαινόντων στο όχημά σας, την σωματική σας διάπλαση, το αν δίνετε μεγάλη λεπτομέρεια στην ασφάλειά σας, την προστασία του εξοπλισμού σας (αυτοκίνητο και ποδήλατο), καθώς και το ποσό που είστε διατεθειμένοι να ξοδέψετε. Σημαντικά κριτήρια επίσης είναι το στυλ, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, και η τιμή.

Χρειάζομαι την οροφή του αυτοκινήτου μου και για άλλη αθλητική δραστηριότητα ή για μεταφορά αντικειμένων εκτός από τα ποδήλατα; Χρησιμοποιώ μπαγκαζιέρα ή βάση σκι ή βάση θαλάσσιου σπορ; Είμαι συχνός ποδηλάτης;

Μία μεσαία - μακριά μπαγκαζιέρα αφήνει διαθέσιμο χώρο μόνο για δύο (2) ποδήλατα στην οροφή. Εάν είστε sportsmen ή sportswomen και κάνετε πολλά αθλήματα, όπως σκι ή καγιάκ, τότε ισχύει το ίδιο με την μπαγκαζιέρα και ακόμη χειρότερα. Και παρότι οι σχάρες ποδηλάτων γενικά είναι εύκολα προσθαφαιρούμενες, αργά ή γρήγορα θα αναπολήσετε την ευκολία σας από το να εξοικονομήσετε μερικά χρήματα. Σημαντική βαρύτητα στην επιλογή σας παίζει και η συχνότητα χρήσης του εξοπλισμού σας, η απόσταση που διανύετε με τον εξοπλισμό σας φορτωμένο, καθώς και το πόσοι συνεπιβάτες μεταβαίνουν στο αυτοκίνητό σας. Ενας συχνός ποδηλάτης που μετακινείται σε μικρές αποστάσεις με το αυτοκίνητό του έχει διαφορετικές απαιτήσεις για την σχάρα ποδηλάτου του από έναν οικογενειάρχη που θα φορτώσει τα ποδήλατα της οικογένειας του μαζί με τις υπόλοιπες αποσκευές μία δύο φορές τον χρόνο για να πάει όμως μία μακριά εκδρομή.

Οι σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων της Auto Profil

Η Auto Profil εισάγει από την Ιταλία τις σχάρες μεταφοράς ποδηλάτων Peruzzo σε διάφορα μοντέλα έτσι ώστε να καλύπτει όλες τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες των αυτοκινήτων. Στο eshop μας θα βρείτε τα περισσότερα μοντέλα του ιταλικού εργοστασίου όπου μπορείτε να παραγγείλετε, ενώ μπορείτε να τα δείτε και από κοντά στα καταστήματα μας.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνση 1: Ελ. Βενιζέλου 4 – 6, Καλλιθέα (Χονδρική)
    Διευθύνση 2: Καλλιρρόης 69-71, Νέος Κόσμος (Λιανική)

  • Email:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ 1: 210 92 43745
    Τηλ 2: 210 92 31206
Top