0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η AUTO PROFIL διαθέτει μπάρες και σχάρες οροφής αυτοκινήτου Hermes ελληνικής κατασκευής καλύπτοντας όλα τα επιβατικά και επαγγελματικά αυτοκίνητα που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε πακέτα προσφορών για μπάρες οροφής και μπαγκαζιέρες με δωρεάν τοποθέτηση έτσι ώστε να μεταφέρετε τις αποσκευές σας με ασφάλεια.

Μπάρες οροφής Hermes GS1 και σχάρες SGS1

Ένα ειδικό σύστημα για κάθε επιβατικό ή επαγγελματικό αυτοκίνητο που δε διαθέτει υδρορροή. Η GS1 και η SGS1, διαθέτει περισσότερα από εκατόν πενήντα (150) διαφορετικά άκρα (ποδαράκια) για τέλεια εφαρμογή στην οροφή του αυτοκινήτου. Διαθέτει κλειδαριές. Η GS1 διατίθεται με μπάρες ανοδιομένου ή ηλεκτροστατικά βαμμένου (μαύρο) αλουμινίου ή με μπάρες από γαλβανισμένο στρατζαριστό με επένδυση πλαστικού.

Μπάρες οροφής Hermes GS2

Μια πολύ όμορφη μπάρα για τύπους αυτοκινήτων που έχουν συγκεκριμένα σημεία στήριξης στην οροφή τους, διατείθεται μόνο με μπάρες ανοδιόμενου αλουμινίου. Πολυ καλή στήριξη. Το οβάλ προφίλ της εξασφαλίζει την μικρότερη δυνατή αντίσταση με αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερο θόρυβο ακόμα και αν βρίσκεται συνεχώς τοποθετημένη στο αυτοκίνητο σας.

Μπάρες οροφής Hermes GS3

Η εξέλιξη της GS1, διατείθεται μόνο με μπάρες ανοδιόμενου αλουμινίου.Το οβάλ προφίλ της εξασφαλίζει την μικρότερη δυνατή αντίσταση με αποτέλεσμα χαμηλότερη κατανάλωση και λιγότερο θόρυβο ακόμα και αν βρίσκεται συνεχώς τοποθετημένη στο αυτοκίνητο σας. Διαθέτει κλειδαριές.

Σχάρες / Μπάρες νεροχύτη για επιβατηγό

Πρακτικές για όλα τα αυτοκίνητα με υδρορροή. Όλα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα σε πολλές διαστάσεις για να καλύπτουν όλες τις ανάγκες. Τα άκρα τους είναι ρυθμιζόμενα. Συναρμολογούνται εύκολα.

 

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνση 1: Ελ. Βενιζέλου 4 – 6, Καλλιθέα (Χονδρική)
    Διευθύνση 2: Καλλιρρόης 69-71, Νέος Κόσμος (Λιανική)

  • Email:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ 1: 210 92 43745
    Τηλ 2: 210 92 31206
Top