0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Η καλύτερη προστασία για το αυτοκίνητο, όταν αυτό είναι σταθμευμένο, είναι το στεγαζόμενο πάρκινγκ. Βέβαια, οι περισσότεροι δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα, όποτε είναι αναγκασμένοι να παρκάρουν το αυτοκίνητό τους στο δρόμο. Μία καλή λύση για να προστατεύσουμε το αυτοκίνητό μας είναι να προμηθευτούμε μια κουκούλα αυτοκινήτου. Έτσι, το αυτοκίνητό μας θα βρίσκεται μακριά από τις καυτές ακτίνες του ηλίου που επηρεάζουν αρνητικά το χρώμα του αυτοκινήτου μας αλλά και αλλοιώνουν, τόσο τα πλαστικά, όσο και τα υφασμάτινα μέρη του εσωτερικού του, έχοντας ως τελικό αποτέλεσμα με τον καιρό την ολική ή μερική καταστροφή τους. Ακόμα ένας λόγος για να χρησιμοποιήσουμε κουκούλα για το αυτοκίνητό μας είναι για να μειώσουμε τις πιθανότητες κλοπής αλλά και για να το προστατεύσουμε από μικροεπαφές που συμβαίνουν στο παρκάρισμα από άλλα οχήματα.

Τι θα πρέπει να προσέξω;

Η επιλογή κουκούλας θα πρέπει να γίνει βάσει κάποιων χαρακτηριστικών, ώστε να μη μας δημιουργήσει προβλήματα, αλλά και να μας προσφέρει την ανάλογη προστασία. Η εσωτερική της πλευρά, καλό θα είναι να διαθέτει χνουδωτή υφή, ώστε να αποφεύγονται τυχόν μικρογρατσουνιές στο χρώμα του αυτοκινήτου. Επίσης θα πρέπει να ελέγχουμε αν οι ενώσεις του είναι θερμοκολλημένες, ώστε να μην επιτρέπουν στην υγρασία ή στο νερό της βροχής να διαπερνούν κάτω από την κουκούλα.

 Οι κουκούλες αυτοκινήτων της Auto Profil

Η Auto Profil διαθέτει κουκούλες εξαιρετικής ποιότητας, κυρίως ιταλικής προέλευσης που προστατεύουν το αυτοκίνητο από χιόνι, βροχή, ατμοσφαιρικούς ρύπους, σκόνη, ακαθαρσίες πουλιών και τον ήλιο. Μπορούν να πλυθούν και αντέχουν σε θερμοκρασίες +85 βαθμούς κελσίου καθώς και σε αρκετά χαμηλές σε -30 βαθμούς κελσίου. Είναι διαθέσιμες για όλους τους τύπους αυτοκινήτων καθώς υπάρχουν σε διάφορες διαστάσεις και μεγέθη. Τέλος, οι περισσότερες διαθέτουν αεραγωγούς εμπρός και πίσω για την αποφυγή υγρασίας.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνση 1: Ελ. Βενιζέλου 4 – 6, Καλλιθέα (Χονδρική)
    Διευθύνση 2: Καλλιρρόης 69-71, Νέος Κόσμος (Λιανική)

  • Email:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ 1: 210 92 43745
    Τηλ 2: 210 92 31206
Top