0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Γιατί τοποθετούμε καλύμματα στα καθίσματα του αυτοκινήτου μας;

Κατά κύριο λόγο, για να προστατέψουμε τα καθίσματα του αυτοκινήτου μας. Η τριβή από οδηγό και συνοδηγό στα πλαϊνά του καθίσματος κατά την είσοδο και έξοδο τους από το αυτοκίνητο φθείρουν το κάθισμα.

Προστατεύοντας τα καθίσματα στο σαλόνι του αυτοκινήτου μας από την πρώτη στιγμή, διατηρούμε υψηλή την μεταπωλητική αξία του.

Πρέπει να προστατέψουμε τα πίσω καθίσματα από τα μικρά παιδιά που λερώνουν με ευκολία την ταπετσαρία, και από τα κατοικίδια των οποίων το τρίχωμα αφαιρείται πολύ δύσκολα από τα καθίσματα.

Ένα σετ καινούργιων καλυμμάτων πολλές φορές στοιχίζει λιγότερο από εναν βιολογικό καθαρισμό των καθισμάτων.

Τέλος, τους καλοκαιρινούς μήνες τα καλύμματα καθισμάτων είναι περισσότερο χρήσιμα καθώς προστατεύουν την ταπετσαρία από την άμμο, το θαλασσινό νερό και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Τα καλύμματα αυτοκινήτων της Auto Profil

Στα καταστήματα μας θα βρείτε καλύμματα σε διάφορες αποχρώσεις για το εσωτερικό σαλόνι του αυτοκινήτου, έτοιμα και επί παραγγελία για όλους τους τύπους των αυτοκινήτων με άριστα πατρόν, ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εφαρμογή .

Επίσης μπορείτε να βρείτε πλατοκαθίσματα και ημικαλύμματα σε διάφορες ποιότητες και σχέδια που εξυπηρετούν όλες τις εποχές του χρόνου.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνση 1: Ελ. Βενιζέλου 4 – 6, Καλλιθέα (Χονδρική)
    Διευθύνση 2: Καλλιρρόης 69-71, Νέος Κόσμος (Λιανική)

  • Email:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ 1: 210 92 43745
    Τηλ 2: 210 92 31206
Top