0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Τι είναι ηλεκτρικός γρύλος παραθύρου

Είναι το ηλεκτρικό εξάρτημα στο οποίο οφείλεται το ανέβασμα και το κατέβασμα του παραθύρου ενός αυτοκινήτου με το πάτημα ενός κουμπιού. Στη σύγχρονη εποχή τα περισσότερα αυτοκίνητα πλέον, χρησιμοποιούν ηλεκτρικό μοτέρ για να ανοιγοκλείνουν αυτόματα τα παράθυρα, σε αντίθεση με παλαιότερα που γινόταν χειροκίνητα με τη χρήση μανιβέλας.

Πως και γιατί χαλάνε οι ηλεκτρικοί γρύλοι παραθύρων

Εξ’αιτίας όμως της συνεχούς λειτουργίας του, ο μηχανισμός είναι φυσιολογικό να παθαίνει βλάβη. Εκτός από τη φυσιολογική φθορά λόγω χρόνου, η λειτουργία των ηλεκτρικών γρύλων επηρεάζεται από τις καιρικές συνθήκες, τη βροχή ή τις υψηλές θερμοκρασίες που προκαλούν ζημιές στο συρματόσχοινο και στα πλαστικά μέρη του. Πολύ συχνό ωστόσο, είναι και το φαινόμενο να χαλάσει μετά από σύγκρουση του οχήματος, καθώς μπορεί να σπάσει κάποιο πλαστικό τους ή να εισχωρήσει κάποιο γυαλάκι από ενδεχόμενη θραύση κρυστάλλων. Χαρακτηριστικό είναι ότι πάνω από το 5% των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ευρώπη αντικαθιστούν τον ηλεκτρικό γρύλο τους κάθε χρόνο, ενώ κατά μέσο όρο ένας ηλεκτρικός γρύλος έχει διάρκεια ζωής από 3 - 7 χρόνια.

Πως καταλαβαίνουμε ότι ο ηλεκτρικός μας γρύλος έχει πρόβλημα

Οι περιπτώσεις που ο ηλεκτρικός μας γρύλος χρειάζεται αντικατάσταση είναι συγκεκριμένες. Όταν κολλήσει το τζάμι και πέσει εντελώς το πάραθυρο, τότε σίγουρα ο γρύλος πρέπει να αντικατασταθεί. Άλλες περιπτώσεις πιθανής αντικατάστασης ηλεκτρικού γρύλου είναι όταν ανεβοκατεβαίνει πολύ αργά το τζάμι, όπου αυτό προμηνύει ενδεχόμενη φθορά του ηλεκτρικού γρύλου.

Οι ηλεκτρικοί γρύλοι της Auto Profil

Η AUTO PROFIL εξειδικεύτηκε στην εισαγωγή και πώληση ηλεκτρικών γρύλων τα τελευταία χρόνια. Σήμερα, διαθέτει μια γκάμα με χιλίους τουλάχιστον διαθέσιμους κωδικούς των κορυφαίων εργοστασίων της Ιταλίας και καλύπτει την πλειονότητα του στόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στην Ελλάδα. Κάθε νέο προϊόν δοκιμάζεται πραγματοποιώντας 25.000 κύκλους λειτουργίας. Δηλαδή 25.000 φορές ο γρύλος παραθύρου ανέβασε το κρύσταλλο και άλλες τόσες το κατέβασε σε εργοστασιακές δοκιμές. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα σε πολλές περιπτώσεις να κατασκεαυστούν προϊόντα που είναι πιο βελτιωμένα από τα εργοστασιακά, καθώς επανασχεδιάζεται ο μηχανισμός και χρησιμοποιούνται διαφορετικά και πιο ανθετικά υλικά.

Αγορά ηλεκτρικών γρύλων Auto Profil

Οι ηλεκτρικοί γρύλοι της AUTO PROFIL διαθέτουν τρία πιστοποιητικά ποιότητας και συνοδεύονται από δύο χρόνια εγγύηση αντικατάστασης. Πωλούνται σε χονδρική και λιανική στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς σε όλη την Ελλάδα. Στο online κατάστημα μας, έχετε τη δυνατότητα να τους αγοράσετε άμεσα και γρήγορα είτε με αποστολή στον χώρο σας είτε παραλαμβάνοντας τους από κάποιο από τα καταστήματα μας.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνση 1: Ελ. Βενιζέλου 4 – 6, Καλλιθέα (Χονδρική)
    Διευθύνση 2: Καλλιρρόης 69-71, Νέος Κόσμος (Λιανική)

  • Email:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ 1: 210 92 43745
    Τηλ 2: 210 92 31206
Top