0
Σύνολο : 0,00 €
Το καλάθι σας είναι άδειο!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το κράνος προστατεύει για μια σύγκρουση μόνο, μετά από μία, έστω μια μικρή σύγκρουση, πρέπει να αντικατασταθεί.

Ασφαλής εφαρμογή του κράνους είναι η σωστή εφαρμογή ακόμα και το καλύτερο κράνος δεν προσφέρει προστασία εάν δεν είναι τοποθετημένο σωστά στο κεφάλι σας. Γιατί συγκεκριμένα χτυπήματα μπορεί να σας αφαιρέσουν το κράνος, εάν το κράνος δεν έχει εφαρμοστεί σωστά, ένα κράνος πρέπει να είναι λίγο "σφικτό" στην αρχή, αλλά με τον καιρό θα προσαρμοστεί στο κεφάλι σας.

Όλα τα κράνη έχουν λουρί στο υποσιάγωνο. Πρέπει πάντοτε να είναι δεμένο καλά, χωρίς όμως να σας προκαλέσει δυσφορία.

Πάντοτε τσεκάρετε τις πλαϊνές βίδες της ζελατίνας, πριν από κάθε χρήση. Αν χρειαστεί σφίξτε τις με κάποιο νόμισμα, ή εργαλείο. Ποτέ μην χρησιμοποιείτε "φιμέ" ζελατίνες την νύχτα ή μέρες με χαμηλή ορατότητα.

Μην προκαλείτε αλλαγές στο κράνος σας ή στο σύστημα κλεισίματος του λουριού του υποσιαγώνου. Μην βάφετε ή τοποθετείτε αυτοκόλλητα στο κράνος σας.

Τα κράνη δεν είναι για πάντα. Όλα τα στοιχεία του κράνους παλιώνουν. Οι ειδικοί συνιστούν αντικατάσταση οποιουδήποτε κράνους μετά από τέσσερις σεζόν.

 

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

  • Διευθύνση 1: Ελ. Βενιζέλου 4 – 6, Καλλιθέα (Χονδρική)
    Διευθύνση 2: Καλλιρρόης 69-71, Νέος Κόσμος (Λιανική)

  • Email:
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

  • Τηλ 1: 210 92 43745
    Τηλ 2: 210 92 31206
Top